• Ελληνικά
  • English
  • Ελληνικά
  • English

Ανυπομονούμε να καλωσορίσουμε τους νέους μαθητές του Νηπιαγωγείου

Οι εγγραφές για τη νέα σχολική χρονιά 2023-2024 ξεκίνησαν!

Ανοίγουμε την αγκαλιά μας για να υποδεχτούμε τους μαθητές 4 έως 6 χρονών στο Νηπιαγωγείο μας.

Με το ανανεωμένο πρόγραμμα του Νηπιαγωγείου στοχεύουμε στην ολόπλευρη ανάπτυξη των παιδιών, σωματική, γλωσσική, γνωστική, αισθητηριακή, συναισθηματική και κοινωνική.

Στο Νηπιαγωγείο μας τα παιδιά μαθαίνουν μέσα από το παιχνίδι και τις δραστηριότητες  σε ένα παραμυθένιο ασφαλές περιβάλλον! Ενώ παράλληλα φροντίζουμε να μπουν οι σωστές βάσεις για την σωματική τους ανάπτυξη, εξασφαλίζοντας την υψηλή διατροφική αξία των γευμάτων τους.

Ολοκληρώνοντας την τάξη του Νηπιαγωγείου τα παιδιά έχουν αναπτύξει τις βασικές ικανότητες επικοινωνίας, δημιουργική και κριτική σκέψη και έχουν ανακαλύψει την προσωπική τους ταυτότητα και αυτονομία. Έρχονται σε επαφή με την αλφάβητο και τους αριθμούς, μαθαίνουν να τα αποτυπώνουν στο χαρτί και διδάσκονται μέσα από πολλές και διαφορετικές δραστηριότητες και παιχνίδια. Τα παιδιά διδάσκονται αγγλικά, διαθεματικές προσεγγίσεις (project), θεατρικό παιχνίδι, δραματοποίηση, κουκλοθέατρο, εικαστικά, μουσική και συμμετέχουν σε εργαστήριο ρομποτικής και σε ψυχοκινητικές δραστηριότητες.

Μαθαίνουν να εξερευνούν και να εξοικειώνονται με το περιβάλλον στις εκδρομές εκπαιδευτικού χαρακτήρα που πραγματοποιούμε, έρχονται σε επαφή και παρατηρούν την φύση, καλλιεργώντας φυτά και λαχανικά στον κήπο του Κάστρου του Τριλολή.

Ελάτε να σας ξεναγήσουμε στους χώρους μας σε μια προσωπική επίσκεψη και να σας ενημερώσουμε πλήρως για το πρόγραμμα σπουδών και δραστηριοτήτων, τις προϋποθέσεις, τη διαδικασία εγγραφής και κράτηση θέσης.

Καθημερινό Ωράριο λειτουργίας Νηπιαγωγείου

7:00π.μ. – 4:00μ.μ.

Εκδηλώστε το ενδιαφέρον σας συμπληρώνοντας τη φόρμα επικοινωνίας ή επικοινωνήστε μαζί μας στο (+30) 28210 96626 για περισσότερες πληροφορίες και προεγγραφή.