• Ελληνικά
  • English
  • Ελληνικά
  • English

Τρόποι Πληρωμής & Οικονομικά Πακέτα

Ελάτε να μας γνωρίσετε από κοντά και να διαμορφώσουμε μαζί το οικονομικό πακέτο που ταιριάζει στις ανάγκες σας, για να προσφέρουμε ό,τι καλύτερο στο δικό σας παιδί.

Τρόποι Πληρωμής

  • Μετρητά
  • Χρεωστική κάρτα (POS)
  • Πιστωτική κάρτα (POS)

Άτοκες Δόσεις με πιστωτικές κάρτες:

Image result for visa & mastercard logo

Δεχόμαστε όλες τις κάρτες.

Ευκολίες Πληρωμής

Ανακαλύψτε τα οικονομικά μας πακέτα και κερδίστε!

Α. Έκπτωση 15% στο σύνολο του ποσού για προπληρωμή με την εγγραφή του 100% των διδάκτρων όλης της χρονιάς. Επωφεληθείτε και πληρώστε μόνο τους 10 μήνες!

Β. Έκπτωση 10% στο σύνολο του ποσού για προπληρωμή με την εγγραφή του 50% των διδάκτρων όλης της χρονιάς. Το υπόλοιπο ποσό καταβάλλεται σε 10 δόσεις (από Οκτώβριο έως και Ιούλιο), το ποσό των οποίων συμφωνείται με το γονιό και εξοφλείται πριν το τέλος της σχολικής χρονιάς.

Γ. Μόνο για νέες εγγραφές και για την παρακολούθηση και των 4 χρόνων (εγγραφή στο βρεφικό τμήμα και αποφοίτηση από το νηπιακό), παρέχεται δωρεάν η παρακολούθηση του τελευταίου μισού χρόνου. Αυτή η προσφορά μπορεί να ισχύσει συνδυαστικά με τις εκπτώσεις Α και Β.

Δ. Για τις νέες εγγραφές 2 παιδιών και άνω ισχύει έκπτωση 15% στα δίδακτρα και στη μεταφορά με το Σχολικό. Με προπληρωμή του 100% της σχολικής χρονιάς, ισχύει 25% έκπτωση συνολικά. Με προπληρωμή του 50% της σχολικής χρονιάς, ισχύει 20% έκπτωση συνολικά.

Διάρκεια σχολικής χρονιάς: 11,5 μήνες (01/09 – 10/08)

Ο Σταθμός παραμένει κλειστός από 11 Αυγούστου έως και 25 Αυγούστου.

Στο Κάστρο του Τριλολή, εγγραφές γίνονται όλο το χρόνο, εφόσον υπάρχουν κενές θέσεις.

Λόγω των περιορισμένων θέσεων στο κάθε τμήμα, εξασφαλίστε τη θέση του παιδιού σας με προεγγραφή.