• Ελληνικά
  • English
  • Ελληνικά
  • English

Παροχές

Καλοκαιρινή λειτουργία

Η δομή μας παραμένει ανοιχτή όλο το καλοκαίρι συμπεριλαμβάνοντας τον Αύγουστο , κατανοώντας την μεγάλη ανάγκη των γονέων που εργάζονται ιδίως εκείνη την περίοδο.

Απογευματινά τμήματα

Από τον Σεπτέμβριο του 2022 , ο βρεφονηπιακός σταθμός ξεκίνησε απογευματινά τμήματα από τις 15.00 έως τις 22.00 , με το ίδιο διδακτικό πρόγραμμα , ίδιο διαχωρισμό τμημάτων, παρέχοντας δύο γεύματα και εν γένει ίδια οργάνωση.

Συμβουλευτική

Η δομή μας συνεργάζεται με μία παιδοψυχολόγο σε εβδομαδιαία βάση καθώς και με μία λογοθεραπεύτρια σε μηνίαια βάση οι οποίες σε συνεργασία με το εκπαιδευτικό προσωπικό παρακολουθούν και αξιολογούν τα παιδιά σε ατομικό επίπεδο. Σκοπός είναι ομαλή και ολόπλευρη ανάπτυξη των παιδιών εστιάζοντας ταυτόχρονα και στην πρώιμη παρέμβαση όταν κρίνεται αναγκαίο. Παράλληλα δίνεται η δυνατότητα στους γονείς που έχουν απορίες ή προβληματισμούς σχετικά με το παιδί τους να κάνουν προσωπική συνεδρία με την παιδοψυχολόγο η οποία θα τους δώσει μία κατεύθυνση και θα απαντήσει στα ερωτήματα τους.

Μεταφορά

Η δομή μας αναλαμβάνει τη μεταφορά των παιδιών με τα σχολικά μας λεωφορεία τόσο για την προσέλευση όσο και για την αποχώρηση τους.

Ημερήσια Ηλεκτρονική ενημέρωση

Οι γονείς έχουν καθημερινή ενημέρωση για την ημέρα του παιδιού μέσω μίας πλατφόρμας , όπου υπάρχει η δυνατότητα να ενημερωθούν από το κινητό τους ή τον υπολογιστή τους για την ημέρα του παιδιού. Παράλληλα ανεβαίνουν και φωτογραφίες από ατομικές δραστηριότητες σε εβδομαδιαία βάση αλλά και χρήσιμες ανακοινώσεις της δομής.