• Ελληνικά
  • English
  • Ελληνικά
  • English

Τι λένε οι γονείς για εμάς

Οι γονείς μοιράζονται την εμπειρία τους από Το Κάστρο του Τριλολή. Δείτε τι είπαν για εμάς!

Τι να πει κανείς γι’ αυτό το σχολείο! Ο χώρος εξωτερικά μόνο σχολείο δεν θυμίζει αλλά παραμύθι με πρωταγωνιστές τα δικά μας παιδιά! Το εβδομαδιαίο μενού περιλάμβανε τα πάντα, τα παιδιά μου έμαθαν να δοκιμάζουν απ’ όλα! Ο κήπος με τα λαχανικά είναι κάτι που δεν έχουν όλα τα παιδιά την πολυτέλεια να ζήσουν και για μένα ήταν διασκεδαστικό να ακούω απ τα μικρά μου “τι φυτέψαμε σήμερα”. Ένα μεγάλο μπράβο στο προσωπικό, που χωρίς αυτές τις πολύτιμες δασκάλες δεν θα ήταν το ίδιο! Ευχαριστούμε για όλα!

Σοφία Κοκκόνη

Ένα μεγάλο ευχαριστώ και ένα ΤΕΡΑΣΤΙΟ μπράβο σε όλους και όλες, δασκάλες και μη που έχουν τα παιδιά μας σαν δικά τους και που τους μαθαίνουν τόσα ΟΥΣΙΩΔΗ πράγματα… ο καλύτερος με διαφορά παιδικός σταθμός!

Νίκος Λιογρής

Ο καλύτερος σταθμός ever! Ήμουν πολύ ευχαριστημένη από όλους με τις απίστευτες συμπεριφορές από τον κάθε έναν προς το παιδί μου!

Έφη Κανέλλη

Τέλειος χώρος! Υπέροχο ανθρώπινο προσωπικό! Ό,τι πρέπει για τις μικρές μας αγάπες!

Τζίνα Κλιμαντάκη

Ο καλύτερος σταθμός της πόλης! Από πού να αρχίσω; Πρώτα θα αρχίσω από τον κορμό αυτού του σταθμού που είχα την τύχη να γνωρίσω και να αρχίσω το μαγικό ταξίδι της απασχόλησης του πρώτου παιδιού μου. Μετά θα πάω στα υπέροχα κορίτσια, που είναι όλα αξιαγάπητα και με όρεξη και αγάπη για τα παιδιά μας, στην καθαριότητα αυτού του σταθμού, στο εβδομαδιαίο διαιτολόγιο που τρώνε τα πάντα. Και τέλος, θα αφήσω αυτόν τον υπέροχο άνθρωπο που είναι πάντα χαμογελαστός και βράχος σε αυτόν τον υπέροχο χώρο. Καλή δύναμη και πάντα με χαμόγελο και υγεία. ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ!

Παναγιώτα Αδαμούση

Παραμυθένιες εγκαταστάσεις, καθαριότητα, τάξη, διατροφολόγιο. Αλλά τη μεγαλύτερη διαφορά την κάνει το προσωπικό και η προσέγγιση του στα παιδιά! Μπράβο, ευχαριστούμε όλους σας!

Ράντκα Μπουρμπάκη

Σας ευχαριστούμε για όλα, ήσασταν όλοι απλά υπέροχοι. Ευχαριστούμε για τη μεγάλη αγκαλιά, την απέραντη αγάπη και αφοσίωση που δώσατε στα παιδιά μας. Θα σας αγαπάμε για πάντα!

Αιμιλία Κοκκόνη